The smart Trick of su tesisatçısı That No One is Discussing

Wiki Article

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçok teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

Ben sizlere yuvanız da size fazla rahatsızlık vermeden profesyonel olarak işlemi mi ya da işlemlerimi en kısa sürede yapıp sizleri mutlu ve huzurlu bir şekilde...

You'll be able to electronic mail the website proprietor to let them know you have been blocked. Please incorporate what you had been accomplishing when this website page came up as well as the Cloudflare Ray ID located at The underside of this page.

Evde kullanmadığım bir ceşmeden duvarla cesme arasinda su akıyor heryeri ıslatmış. Vanayı kapattım şuan su durdu ama biraz da olsa açıldığında fayansla musluk arasindan su kaçak tespiti yine su kaciriyor.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Osman Beyle yeni taşındığım evde tek giderli olan tesisata çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bağlatmak için çalıştık.

Sanırım bizim daireden alt komşuma su sızıyor ancak emin su kaçağı tespiti değilim. Yan komşudan da bizim alt daireye su sızması söz konusu olur mu? Birde kendim su kaçağı bulma için ne yapmam gerekiyor. Yani kesin benim daireden mi ona emin olduktan sonra sizleri çağırmak istiyorum.

su sayacım bozuk mu diye iskiyi aradım Ben işteyken gelmişler saati kontrol etmişler beni aradı evde su kaçağı var saati kapatınca sayaç dönüyor dedi eve çıkmamışlar ama suyu sayaçtan su tesisatçısı kapatınca sayaç nasıl döner cihazla bakmış sızıntı var su kaçak tespiti demiş cihazla bakarken eşim belki su kullanıyordu

Su kaçak bulma teknolojik cihazlar propertyımıyla kırmadan dökmeden kolayca bulunur. Bu sorun ortadan kaldırmak için tesisat ekibimiz sizlere 7/24 hizmet vermek için her zaman hazırdır. Su kaçak bulma aslında su kaçağı tespiti ile aynı işlemler sonucunda bulunur.

Bu durum rahatsız edici ve sinir bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %99 dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın 3.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan lawnım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu su kaçağı tespit değişim ve montaj işlemleridir. 

Report this wiki page